Stamppotten  2019 D01

                       Donderdag 28 Februari

Na vele succesvolle jaren starten we de dagtochten ook dit jaar weer met onze stamppotten dag op de Veluwe. Maar eerst gaan we via een leuke route naar ons koffieadres om te genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak. Daarna vervolgen we onze route over de mooie Utrechtse Heuvelrug naar ons vertrouwde adres in de Harskamp, waar het eten altijd smaakvol is.

We gaan daar genieten van een winterse lunch met onbeperkt erwtensoep, stokbrood en roggebrood met spek.

Na deze heerlijke maaltijd vertrekken we via een mooie route naar Vierakker voor een bezoek aan het Chocolade en Koffiehuis Magdalena,

Chocolaterie Magdalena is opgericht in 2010 door Magdalena Haverkamp. Ze stort zich sindsdien volledig op het maken en verwerken van chocolade. In het Chocolade-atelier worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt.
Ontvangst met 2 x koffie/thee, chocolaatjes en bonbons + videofilm + demonstratie incl. proeven tijdens de demo.

Na deze versnaperingen rijden wij terug naar P.C. De Harskamp, alwaar we ons op de stamppotten storten t.w. hutspot met worst, boerenkool en zuurkool met spek.

Voldaan van dit alles en de broekriem wat losser keren we terug naar Rotterdam, waar we tegen half tien denken terug te zijn. Als u mee wilt genieten van deze dag voor de prijs van 50.-p.p., meld u dan snel aan ,want we gaan maar met 1 bus bij onze secretaris via het formulier in de gids en stuur het op.