Voorjaarsdagtocht Donderdag 26 april 2020   Reisnr. 2020.D02

 

22852860 22856760 (`@````````` 266 263 5 110178060 110181960

De Steengroeve in de Chaamse bossen is een van de dagtochten waarin we een beetje terug in de tijd gaan, maar……..zoveel gezelligheid en ontspanning waarbij we iedereen een beetje meer zullen gaan kennen.

 

We gaan onbeperkt pannenkoeken eten met 2 toppings een drankje erbij. Daarnaast gaan we gezellig met elkaar het spel Corn Hole spelen.
Wat is dat?…………..Ik hoor de vraag al. Een beetje tactisch inzicht en actief rekenen is vereist. Dit spel wordt in teams gespeeld. Middels het gooien van zakjes gevuld met maïs (corn) in een gat (hole) probeer je zo snel mogelijk 21 punten te behalen.


Iedereen kan mee doen met of zonder rollator. Jong en oud. Daarna spelen we
midgetgolf.

Ook geschikt voor alle deelnemers. De baan mag gerust 1 van de mooiste banen van Nederland worden genoemd. De baan is ruim opgezet met veel groen en brede looppaden.

Als je moet wachten voordat je de volgende hole kunt spelen, is het op een van de banken genieten van de sportiviteit van andere midgetgolfers. Natuurlijk gaan we vooraf koffie drinken met een heerlijk gebakje erbij.

 

Aan het eind van de dag moeten we weer fit zijn om een voortreffelijk diner te gaan nuttigen.
Voor deze geweldige en sportieve dag moet u zich wel aanmelden telefonisch, of via het formulier uit het programmaboekje, of via deze website.

 

 

           Restaurant 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor steengroeve chaam