Enjoy Hotel Harz    Maandag 30 augustus t/m Vrijdag 3 september

 

Midden in de Harz, in een sprookjesachtige omgeving, vind u het nieuwe Enjoyhotel Harz.
Centraal gelegen tussen de keizerstad Goslar en Clausthal-Zellerfeld, onderaan de Bocksberg, tussen de talloze meren biedt deze stek een unieke uitvalsbasis voor al het moois wat de Harz regio u te bieden heeft. 

De hotelstaf laat u dagelijks genieten van uitstekende maaltijden, gratis consumpties en een leuk entertainment programma. Voor verder vermaak vind u ook een Zwembad en sauna in het Hotel. Kortom, slaap als Doornroosje, eet en drink als
Dik Trom en beleef de dagen als een echte levensgenieter. 
Laat u verrassen!
 

De ligging van het hotel maakt een rustige vakantie in Hahnenklee-Bockswiese mogelijk en is daarnaast een goed uitgangspunt voor bezienswaardigheden en excursies in het Harz gebergte. Er zal een keus gemaakt worden uit diverse excursies  zoals o.a. Wenigerrode  vanwege het middeleeuwse karakter van deze plaats Uiteraard zal een bezoek aan het centrum van Goslar niet ontbreken welke onder het werelderfgoed van de UNESCO valt. Verder zullen we Hahnenklee/Bocksberg bezoeken de  hoogste berg van het Hartzgebergte op circa 800 mtr. hoogte met de bus of met de kabelbaan. Tevens een tour door de mooie streek en middelgebergte van deze streek. Op de terug weg zullen we nog het Duitse plaatsje Soest aandoen voor de  lunchstop.

Gratis gebruik van binnenzwembad en sauna,
3 gangen keuze diner, tussen 17.00 uur en 24.00 uur alle drank gratis, iedere avond entertainment, o.a. live muziek. Zelf samenstellen van lunch pakket. Ontvangst met koffie en of thee met gebak. Op de terugweg hebben we
geen afscheidsdiner maar u kunt zelf een lunchpakket samenstellen. Ook zal er weer een ouderwetse bingo avond worden georganiseerd. Alle kamers zijn per lift bereikbaar en er is gratis WIFI. Al met al u bent verzekerd  van een goede verzorging  volgens het ENJOY concept. We verblijven dus op basis van All-inclusief voor de prijs van 359,-p.p. luxe touringcar, excursies en exclusief eventuele entreegelden.