Enjoy Hotel Spoorzicht   Maandag 27 September t/m Vrijdag 1 Oktober

 

Als u in Loppersum bent dan is het statige pand van Hotel Spoorzicht niet te missen.
Aan de buitenkant is het natuurlijk een plaatje, maar ook iedereen die binnenloopt, proeft meteen de sfeer van weleer.
Veel van het oorspronkelijke interieur is behouden gebleven. Door de jaren heen heeft Spoorzicht diverse uitbaters gekend en is het meerdere malen
verbouwd. Een aantal jaren geleden werd ook de spa, gehuisvest in het voormalige Raadhuis, bij het hotel betrokken en zijn de krachten gebundeld onder de naam: Hotel Spoorzicht & SPA. Dankzij het monumentale karakter lijkt het misschien alsof de tijd heeft stil gestaan. Echter, dit hotel met een voortreffelijk restaurant en een luxe, uitgebreide SPA is voorzien van de modernste faciliteiten. We nodigen u van harte uit om een keertje de ‘nieuwe oude sfeer’ te komen proeven en te genieten van onze uitgebreide faciliteiten. In Hotel Spoorzicht & SPA komt u pas echt tot rust!

Ook dit hotel is all-inclusief. Als we een dag onderweg zijn voor een excursie mag u een lunchpakket zelf maken en meenemen.

De drankjes zijn gratis tussen 17.00 uur en middernacht, er is iedere avond entertainment, w.o. live muziek.
U krijgt korting op een rondvaart door Groningen en op een bezoek aan het zwembad en de Spa in het hotel en een begeleide wandeling door het dorp.

Natuurlijk maken we ook een aantal excursies, w.o. op de heenweg naar Orvelte, een rondvaart en bezoek aan de stad Groningen een bezoek aan de vestingstad Bourtange en aan de  Menkemaborg, een middeleeuwse versterkte boerderij met een prachtige tuin. Op de terugweg rijden we naar huis via Bataviastad, kortom een zeer complete reis.
 

Inbegrepen : Vervoer met een luxe touringcar -Een all-inclusief verblijf—met iedere avond een 3-gangen keuzediner-drankjes vanaf 17.00 uur tot 24.00 uur. (uitgezonderd buitenlands gedistilleerd) - korting op de toegang tot het zwembad en de spa.

Alles voor de prijs van 419,00 p.p.

Niet inbegrepen: de kosten van entrees, gidsen  en excursies, reis– en annuleringsverzekering en afscheidsdiner.