5 daagse Hotel Lanaken BelgiŽ    Reis nr. 2019  M06

Eurotel Lanaken is gelegen in Belgisch Limburg, op slechts 6 km vanaf Maastricht. Het hotel is erg centraal gelegen zo zijn steden als Lanaken, Maastricht, Luik, Hasselt en Aken gemakkelijk te bereiken.

Eurotel Lanaken beschikt over alle benodigde faciliteiten zo is er gratis WiFi en een bar. En op vaste tijden kun je gratis gebruik maken van het zwembad en de fitnessruimte.

De 78 warme huiselijk ingerichte hotelkamers zijn ook van alle gemakken voorzien. Voor een goed begin van de dag is er genoeg keuze bij het ontbijt, zoals; verse croissants, diverse soorten brood, verse fruitsappen, seizoensfruit, noten, yoghurt voor iedereen wat wils! In Restaurant Bien Soignť kun je 's avonds genieten van gerechten die met veel liefde door de keukenbrigade worden klaargemaakt. Vanaf 18.00 uur zijn de drankjes gratis, en de koffie of thee is de gehele dag gratis beschikbaar.

In de omgeving van Eurotel Lanaken valt veel te beleven zo staat een bezoekje zeker aan Maastricht.
Ga naar de Helpoort, de Berenkuil en rust lekker uit op een van de terrasjes op 't Vrijthof. We gaan in Maastricht een rondvaart maken over de Maas. We kunnen ook nog kiezen uit diverse mogelijkheden zoals een bezoek aan de grotten in Valkenburg, of een dag zoet brengen aan Monte Verde in Landgraaf. Deze prachtige reis kost slechts
Ä 397,- p.p. inclusief luxe touringcar, afscheidsdiner. Exclusief excursies.

Euro Hotel 

18 t/m 22 augustus