10-Daagse reis Spanje naar Hotel Silhuette & Spa in Malgrat
de Mar.
 
Op veler verzoek ook dit jaar weer een reis naar het door velen geliefde Spanje, we verblijven weer in het uitstekende 4* hotel
Silhouette met een score van een 9,5 wat tot uiting komt door uitstekende maaltijden in buffetvorm en bijzonder mooie buiten terrassen met o.a. een grill/snackbar en 3 buitenbaden ook is er een zeer luxe binnenbad met Spa. Iedere avond gratis entertainment.

Om de reis zo comfortabel mogelijk te maken hebben we een overnachting op  zowel de heen als terugreis halverwege Frankrijk Hotel Carline in Beaune.

We zullen excursies maken in de omgeving van de Costa Brava zoals het middeleeuwse centrum van Gerona, uiteraard een bezoek aan Barcelona met zijn vele bezienswaardigheden.
Een van de dagen zullen we naar Tordera gaan voor het bezoeken van de onvervalste zigeunermarkt in het centrum van dit plaatsje.
Een dagtocht door het achterland van de Costa Brava staat op het programma met bezoek aan diverse zeer oude dorpjes en tot slot
Tossa de Mar
en dan met name het oude centrum Villa Vella.

We verblijven in dit hotel op basis van halfpension de prijs is voor 10 dagen inclusief overnachting halverwege Frankrijk 609,-p.p. de eenpersoonskamer toeslag is 185.-

Inclusief afscheidsdiner, excursies, ontbijt en dinerbuffet, luxe touringcar, In hotel gratis Wifi, kluisje, airco, minibar.

Wacht niet te lang met boeken de verwachting is dat deze reis snel volgeboekt zal zijn en er is maar gelegenheid voor 1 bus.

 

Afbeeldingsresultaat voor hotel silhouette spa malgrat de mar

Hotel Silhuette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spanje  Malgrat de Mar      Reisnr. 2019 M08

vrijdag 6 t/m zondag 15 september